Vés al contingut

Logo Uvic-UCC

 

La ciència al teu abast

 

L’UDivulga és la finestra per conèixer la recerca i la transferència de coneixement de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC). A través d’aquest portal comuniquem i divulguem el treball científic fet pels investigadors i investigadores de la institució i apropem la seva recerca i transferència de coneixement a la societat en general, i a diferents col·lectius en particular, de forma entenedora.

Si t’interessa la ciència, aquí hi podràs llegir articles divulgatius sobre àmbits de coneixement molt diversos, notícies i informació sobre activitats i projectes de recerca i transferència de coneixement, entrevistes, projectes de divulgació científica i foment de vocacions científiques, agenda…

Si fas recerca i transferència de coneixement a la UVic-UCC, t’animem a compartir-ho i divulgar-ho a l’espai “Articles divulgatius”. I si vols organitzar una activitat de divulgació científica pots contactar amb la Unitat de Divulgació Científica. 

En definitiva, l’UDivulga és un portal  de comunicació i difusió del coneixement científic, però sobretot és un espai obert de reflexió i debat sobre temes molt diversos amb un denominador comú: apropar la ciència en el dia a dia de les persones i de la ciutadania.

El portal UDivulga és un projecte de la Unitat de Divulgació Científica de la UVic-UCC, que forma part de la Red de Unidades de Cultura Científica reconegudes per la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT)Ministerio de Ciencia, Innovación y Universidades.

  Ministerio de Ciencia e Innovación    Logo UCC+I

Contacta amb nosaltres enviant-nos un correu electrònic a udivulga@uvic.cat

Pautes per publicar un post a l'U-Divulga