Vés al contingut

Logo Uvic-UCC

Aquesta primavera ve carregada de ciència!!

La divulgació de la ciència, la tecnologia i la innovació, i el foment de vocacions científiques són claus per fer avançar la nostra societat.

El Vicerectorat de Recerca i Transferència de Coneixement i la Unitat de Divulgació Científica, amb l'objectiu de divulgar a la societat els avenços científics i tecnològics, i la recerca en general que es porta a terme a la UVic-UCC, organitzen aquesta primavera la Primavera de la Ciència.


Programa d'activitats del 28 de març al 8 d'abril

Les activitats programades entre el 28 de març i el 8 d'abril van adreçades principalment a alumnat de Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Superior, joves que estan a les portes d'encarar un futur a la Universitat, un futur que podria estar dedicat a la recerca en qualsevol dels seus àmbits (Arts i Humanitats, Ciències, Salut, Socials, Enginyeries...). El termini d’inscripció estarà obert del 7 a l’16 de març (ambdós inclosos). La inscripció és gratuïta però caldrà omplir els formularis d'inscripció que trobareu a l'enllaç de cada activitat, on també trobareu tota la informació detallada.
Data i horari Títol de l'activitat Públic destinatari
Dilluns 28 de març de 10:30 a 12 h. Dimarts 29 de març de 10:30 a 12 h.   Desxifrant Enigma – El gust per la bioinformàtica Per ambdues sessions tenim les Estudiants de Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Superior de l’àmbit biosanitari i cientificotecnològic.
Dimarts 29 de març de 16 a 17 h. Parlem de recerca clínica en ciències de la salut Estudiants de 2on de Batxillerat de Ciències i Tecnologia (itinerari cientificosanitari) i Cicles Formatius de Grau Superior afins amb l’àmbit temàtic (Laboratori clínic biomèdic, relacionats amb la salut/sanitat,...)
Dilluns 28 de març de 9 a 10 h. Resiliència de les cadenes de subministrament Estudiants de 2on de Batxillerat en Humanitats i Ciències Socials (itinerari de gestió/empresa) i Cicles Formatius de Grau Superior afins amb l’àmbit temàtic (Administració i finances, Gestió de vendes i espais comercials, Comerç internacional i/o Transport i logística,...)
Dimarts 29 i dimecres 30 de març de 15:30 a 17:00 h. Mons virtuals: avenços en la seva representació i interacció Estudiants de Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Superior afins amb l’àmbit temàtic (Desenvolupament d'Aplicacions Web, Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma, Animacions 3D, Jocs i Entorns interactius,...)
Dimecres 30 de març de 18 a 20 h. (online) Dissabte 14 de maig de 9 a 14 h. (presencial) Jornada. Les tecnologies a l’etapa d’infantil Estudiants de Cicles Formatius de Grau Superior de TEI, estudiants dels graus d’Educació Infantil i del Doble Grau Ed. Infantil i Primària, estudiants de màster, postgrau i/o doctorat, mestres en actiu i famílies
Dijous 31 de març de 9 a 13 h. English-Medium Instruction (EMI) in the university classroom: tips for coping with learning in English Estudiants de 2n de Batxillerat i graus universitaris de qualsevol dels itineraris/àmbits.
[caption id="attachment_21132" align="alignnone" width="300"] Foto: IRTA[/caption] Dimecres 6 d’abril de 12 a 13:30 h. Conservació marina. La nacra (Pinna nobilis) més amenaçada que mai Estudiants preuniversitaris, universitaris, i públic en general interessat en la temàtica.
Dijous 7 d’abril: de 9 a 10:30 h. o de 10:30 a 12:00 h. Menys carn, més salut i millor planeta?   Per la sessió de 10:30 a 12:00 h tenim les Estudiants de Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Superior afins amb la temàtica (Dietètica, Direcció de cuina i Indústria alimentària) i/o estudiants del Grau de Biologia.

Impulsa i coordina:

 

Col·labora: