Vés al contingut

Logo Uvic-UCC

Mireia Bartrons dotzena edició de la jornada Medi Ambient i Societat

Mireia Bartrons, investigadora del grup de recerca en Ecologia Aquàtica de la UVic-UCC, va participar en la dotzena edició de la jornada Medi Ambient i Societat: Pautes per a la Gestió Ambiental en commemoració del Dia Mundial del Medi Ambient. L’Institut d’Estudis Catalans va ser l’escenari d’aquesta trobada, que va tenir lloc el dia 5 de juny i que tenia com a tema central l’emergència per sequera que viu Catalunya. 

Mireia Bartrons hi va participar com a ponent amb la conferència titulada “Basses temporànies mediterrànies, refugis de biodiversitat a conservar”. A les jornades també hi van assistir i participar altres investigadores de diferents universitats, centres de recerca i empreses. L’objectiu era parlar sobre temàtiques com la contribució del canvi climàtic a la sequera, la importància dels efectes que aquesta comporta i de propostes d’actuació per tal de mitigar-ne l’impacte, i també combatre elements com la manca de disponibilitat o la mala qualitat de l’aigua. 

Aquestes jornades, les organitzava l’Institut de Diagnòstic Ambiental i Estudis de l’Aigua (IDAEA-CSIC), la Societat Catalana de Química (SCQ), l’Institut d’Estudis Catalans, l’Associació Dones d’Avui per Catalunya i Aigües de Barcelona.

Per udivulga | 18.07.2024 | Notícies