Vés al contingut

Logo Uvic-UCC

Premis Recerca Batxillerat UVic 2024

La UVic ha distingit 35 treballs de recerca en la 27a edició dels Premis als Millors Treballs de Recerca d’Estudiants de Batxillerat. L’acte de lliurament de premis va tenir lloc al Paranimf de la Universitat, presidit pel rector de la UVic-UCC, Josep Eladi Baños, i conduït pel professor d’Economia de la Facultat d’Empresa i Comunicació, Enric Casulleras, que és el coordinador del certamen.

Aquest any s’han rebut i avaluat 115 treballs, provinents de 106 centres de 35 comarques diferents. 13 d’aquests treballs són d’Osona, 12 del Vallès Oriental, seguides del Gironès amb 10, i el Bages amb 7.

Els premis, que tenen una dotació total 17.000 euros, es reparteixen en cinc categories i porten el nom de l’empresa o institució que els patrocina. Es tracta del Premi Construccions Ferrer als treballs de l’àmbit de l’arquitectura, enginyeries i tecnologia, dotat amb 3.500 euros; El Premi Fundació Caixa d’Enginyers, als treballs de l’àmbit de les ciències, ciències ambientals i salut, dotat amb 3.000 euros; el Premi Eumo_DC, dotat amb 2.000 euros, als millors treballs en l'àmbit de les arts, i el Premi MaierOffice, dotat amb 3.500 euros, per a treballs de l’àmbit d’empresa, ciències socials i transformació digital. I, finalment, en la categoria específica, hi ha el Premi Osona contra el Càncer, per a temàtica sobre el càncer, dotat amb 5.000 euros. Els estudiants que han obtingut un dels premis també tenen dret a un descompte del 40 % a la matrícula si ho fan a la UVic.

Van ser presents a l'acte els representants de les entitats patrocinadores dels premis: el director general d'Eumo_DC, Albert Cano; la CEO de MaierOffice, Maite Masó; la directora de l'Oficina de Vic de la Fundació Caixa d’Enginyers, Laia Jufré; el CEO de Construccions Ferrer, Miquel Ferrer, i la presidenta d'Osona contra el Càncer, Cristina Herrera.

Aquí podeu consultar tots els premiats.

Per udivulga | 09.07.2024 | Notícies